Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 Dijous, 19 de novembre-L'ecodisseny aplicat a la indústria

Dijous, 19 de novembre-L'ecodisseny aplicat a la indústria


L’ecodisseny aplicat a la indústria

Concepte, oportunitats i noves tendències

Lloc: On-line
Data: 19 de novembre 2020
Horari: de 15.30 a 17.30 hores

L’economia circular s’erigeix com una de les principals estratègies de competitivitat industrial a Europa per la present dècada. Aquest nou paradigma productiu forma part de les estratègies de desenvolupament comarcal, contemplada dins el Pla Industrial del Bages i el Pla d'Accions per al Desenvolupament Econòmic del Bages.
L'ecodisseny, estratègia clau dins el marc de l’economia circular, és el disseny que considera accions orientades a la millora ambiental del producte o servei en totes les etapes del seu cicle de vida, des de la seva creació en l'etapa conceptual, fins a la seva tractament com a residu. Són nombroses i diverses les motivacions i raons que poden impulsar a utilitzar l'ecodisseny: avantatge competitiu, màrqueting ambiental, diferenciació, valor afegit, reducció de costos i, especialment la reducció de l'impacte ambiental.

La sessió pretén presentar eines, idees i propostes per al teixit empresarial i les associacions de polígons d’activitat econòmica de la comarca, per tal d’abordar el concepte i les oportunitats que l’ecodisseny ens brinda.

Organitzat per l'Ajuntament de Manresa i el Consell Comarcal del Bages i amb el suport de la Diputació de Barcelona.


CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web