Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 Programa Xpande Digital (Pla de Màrqueting Digital) - De l'11/03/2022 a l'1/09/2022 -

Programa Xpande Digital (Pla de Màrqueting Digital) - De l'11/03/2022 a l'1/09/2022 -


La Cambra de Comerç de Manresa du a terme el Programa Xpande Digital 2022, per al desenvolupament de plans de màrqueting digitals internacionals, que està confinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea.

Nombre de places:

Es preveu una participació estimada de 15 empreses.

Objectiu: 

Xpande Digital és un programa que té com a objectiu ajudar les empreses a implementar un pla de màrqueting digital en un mercat exterior, donant suport, d'aquesta manera, la seva estratègia d'internacionalització, així com la seva capacitat d'operar en un entorn digital global.

Funcionament:

Fase I:

Fase d'Assessorament a la PIME. L'empresa rebrà un servei d'assessorament personalitzat per part dels tècnics especialistes de la Cambra de Comerç.

Fase II:

  • Ajudes Econòmiques per a l'execució de plans de Màrqueting Digital Internacional. Un cop admesa l'empresa en el Programa, aquesta presentarà a la Cambra de Comerç el Pla de Màrqueting Digital Internacional per a la seva aprovació.
  • El percentatge màxim d'ajuda a percebre per cada empresa serà del 50% de la inversió realitzada sobre un cost màxim elegible de 4.000 euros (IVA no inclòs), per la qual cosa la quantia màxima de l'ajuda serà de 2.000 euros.

Inscripció sol·licituds a:

Accés directe a la sol·licitud

Per a més informació podeu contactar amb en Marc Rodríguez al telèfon 93.872.42.22. o al correu Accés directe al correu

Termini de presentació de les sol·licituds: 

De l'11 de març de 2022 a les 9:00 hores fins el dia 1 de setembre a les 14:00 hores. En tot cas, el termini es podrà escurçar en cas que s'esgoti el pressupost.

CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web