Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 Subvencions a cupons competitivitat empresarial: Línia de CUPONS DE CANVI CLIMÀTIC - Del 05/07/2022 al 15/11/2022 -

Subvencions a cupons competitivitat empresarial: Línia de CUPONS DE CANVI CLIMÀTIC - Del 05/07/2022 al 15/11/2022 -


Un element fonamental per a la competitivitat del teixit empresarial és l'accés a assessorament expert en àmbits clau, com són la innovacióla internacionalitzacióla sostenibilitat i la transformació tecnològica de la indústria. Per donar resposta a aquesta necessitat, ACCIÓ impulsa les subvencions a cupons a la competitivitat empresarial, que tenen per objecte la contractació d'un servei d'assessorament a proveïdors acreditats per ACCIÓ. Aquestes subvencions s'estructuren en quatre línies diferents, una de les les quals és línia de Cupons de Canvi Climàtic (ProACCIÓ Green)

Objectiu:

Avançar cap a la neutralitat climàtica representa la gran oportunitat empresarial dels propers anys. Els Cupons ACCIÓ per a combatre el canvi climàtic són el primer pas per a fer-ho possible. Amb ells es podran identificar opotunitats d'innovació tecnològica per a reduir les emissions de gasos d'efecte hivernacle o per a disminuir la vulnerabilitat de l'empresa respecte l'emergència climàtica.

Persones o entitats beneficiàries:

Les beneficiàries han de ser petites o mitjanes empreses amb , com a mínim, 2 anys de vida a la data de publicació de la convocatòria.

Quantia de la subvenció:

La quantia de la subvenció serà d'un màxim de 8.000,00 euros, sempre i quan no superi el cost de l'actuació subvencionada.

Actuacions que es poden desenvolupar: 

  • Un diagnosi ambiental i un full de ruta tecnològic.
  • Un informe personalitzat per incorporar o desenvolupar tecnologies verdes, a partir de validacions, assajos o testatges.
  • Definir una estratègia de sostenibilitat.
  • Un pla d'acció i recomanacions per a la mitigació o adaptació al canvi climàtic.

Projectes i proveïdors als que es poden contractar els serveis:

  • Els projectes subvencionats es podran executar entre l'1 de gener del 2022 i el 30 de setembre de 2023 i no es donaran ampliacions d'aquest termini.
  • Els proveïdors que poden contractar els serveis són a les persones assessores amb acreditació vigent atorgada per ACCIÓ en l'àrea d'expertesa d'economia circular, en l`àrea d'expertesa en canvi climàtic i les entitats acreditades TECNIO.
  • Només es permetrà la contractació d'un proveïdor.

Procés de la sol·licitud:

Les sol·licituds s'han de presentar a través del Canal Empresa. Accés directe

Termini de presentació de les sol·licituds:

El termini de presentació de sol·licituds s'iniciarà el dia  5 de juliol de 2022 a les 9:00 h. i finalitzarà el dia 15 de novembre de 2022 a les 14:00 h. (ELS CUPONS ES SOLEN EXHAURIR EN POC TEMPS I ES CONCEDEIXEN PER ORDRE CRONOLÒGIC).

CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web