Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 Subvencions a cupons competitivitat empresarial: Línia de CUPONS INTERNACIONALITZACIÓ - Del 05/07/2022 al 28/10/2022 -

Subvencions a cupons competitivitat empresarial: Línia de CUPONS INTERNACIONALITZACIÓ - Del 05/07/2022 al 28/10/2022 -


Un element fonamental per a la competitivitat del teixit empresarial és l'accés a assessorament expert en àmbits clau, com són la innovacióla internacionalitzacióla sostenibilitat i la transformació tecnològica de la indústria. Per donar resposta a aquesta necessitat, ACCIÓ impulsa les subvencions a cupons a la competitivitat empresarial, que tenen per objecte la contractació d'un servei d'assessorament a proveïdors acreditats per ACCIÓ. Aquestes subvencions s'estructuren en quatre línies diferents, una de les les quals és la línia de cupons a la internacionalització. 

Serveis que es poden desenvolupar i quantia de la subvenció:

  • Cupó al desenvolupament d'un pla de promoció internacional: selecciona el millor producte o servei per a vendre a l'exterior, tria els països de destí i els canals de distribució i elabora un llistat de clients potencials. Ajut màxim de 2.500 euros.
  • Cupó a la subcontractació d'un Export Manager: tria la persona que et donarà suport durant el procés d'internacionalització. Ajut màxim de 8.000 euros.
  • Cupó Internacional eTrade: aquest cupó té per objectiu facilitar la internacionalització de la seva empresa a través de canals digitals. Per a fer-ho possible les empreses  podran accedir a un anàlisi de la seva presència on-line, una definició de l'estratègia digital internacional (selecció i definició de mercats, de públics, d'objectius i canals, entre altres)  i un pla d'accions als canals digitals. Ajut màxim de 6.000 euros.

Persones o entitats beneficiàries:

  • En el cas dels plans de promoció internacional, i Export Manager,  les beneficiàries han de ser petites o mitjanes empreses que acreditin una facturació mínima de 100.000 euros en el darrer exercici tancat i que no tinguin un volum d'exportacions superior al 25% del total de la seva facturació en el darrer exercici tancat.
  • Per l'E-trade, les beneficiàries han de ser petites o mitjanes empreses que acreditin una facturació mínima de 100.000 euros en el darrer exercici tancat, disposar de la pàgina web de l'empresa en idioma estranger i disposar d'un pla de promoció internacional segons el model disponible a la web ACCIÓ.

Procés de la sol·licitud:

Les sol·licituds s'han de presentar a través del Canal Empresa. Accés directe

Termini de presentació de les sol·licituds:

El termini de presentació de sol·licituds s'iniciarà el dia  5 de juliol de 2022 a les 9:00 h. i finalitzarà el dia 28 d'octubre de 2022 a les 14:00 h. (ELS CUPONS ES SOLEN EXHAURIR EN POC TEMPS I ES CONCEDEIXEN PER ORDRE CRONOLÒGIC).

CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web