Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 Universitat Emprèn

Universitat Emprèn


La Universitat Emprèn és un projecte que vol fomentar la cultura emprenedora i la creació d'empreses entre els joves universitaris de Manresa, per tal d'incrementar  a mig i llarg termini el número d'iniciatives i projectes empresarials promogudes per aquests col·lectius.

En el marc d'aquest projecte, l'Ajuntament de Manresa,  els Estudis d'Empresa de la Fundació Universitària del Bages (FUB), l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa (EPSEM), i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) acorden realitzar una actuació conjunta consistent en fomentar el desenvolupament de projectes empresarials. Durant el desenvolupament del programa hi haurà sessions formatives, tutories i finalment un concurs on es premiaran els millors projectes presentats.

Tot aquest procediment, des de l'entrada de la sol·licitud, on es farà una breu descripció del projecte a desenvolupar, fins a l'entrega de premis del concurs, engloben el projecte la Universitat Emprèn.

Com funciona

La Universitat Emprèn consisteix en desenvolupar el pla de viabilitat de projectes empresarials. Durant el curs hi haurà sessions formatives, tutories i un concurs final on es premiaran els millors projectes presentats. Per tal d’accedir al programa es podrà fer per dues vies:

Per lliure
Poden participar al concurs els alumnes matriculats en el curs acadèmic 2015-2016 o 2016-2017 de l'EPSEM, FUB i UOC de la Catalunya Central i que desenvolupin un projecte partint d'una idea pròpia. No es permet presentar el mateix projecte dos anys consecutius.

Mitjançant el banc de projectes
Poden participar al concurs els alumnes matriculats en el curs acadèmic 2015-2016 o 2016-2017 de l’EPSEM, FUB i UOC de la Catalunya Central i que assisteixin a la jornada de presentació del programa que inclou la presentació dels projectes tècnics a desenvolupar. No es permet presentar el mateix projecte dos anys consecutius.

Durant el curs 2016-2017 les entitats que promouen el projecte organitzaran sessions formatives i actes relacionats amb el món de l'empresa.  Els finalistes hauran de defensar el seu projecte en una presentació oral davant el jurat, que tindrà lloc durant el juliol de 2016.

Dotació de premis
Premi al millor pla d'empresa 1.500 €
Accèssit al millor pla d'empresa 750 €

A més, els guanyadors podran gaudir d'avantatges i descomptes en els estudis de la FUB, EPSEM i la UOC.

Inscripció

Ja sigui amb la modalitat per lliure, o mitjançant el banc de projectes, per a participar a La Universitat Emprèn 2016-2017 has d'omplir el formulari que trobaràs i fer-ho arribar al CEDEM mitjançant el correu electrònic cedem@ajmanresa.cat, juntament amb la documentació del projecte abans del dia 31 de maig de 2017. 

La documentació que cal presentar és: 

  • Formulari  d'inscripció.
  • Fotocòpia NIF, NIE o passaport dels membres integrants del projecte d'empresa.
  • Projecte empresarial (en paper i format digital).
  • Maquetes, vídeos i altre documentació que es cregui adient.

CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web