Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 Universitat Emprèn

Universitat Emprèn


La Universitat Emprèn és un projecte que vol fomentar la cultura emprenedora i la creació d'empreses entre els joves universitaris de Manresa, per tal d'incrementar  a mig i llarg termini el número d'iniciatives i projectes empresarials promogudes per aquests col·lectius.

En el marc d'aquest projecte, l'Ajuntament de Manresa,  els Estudis d'Empresa de la Fundació Universitària del Bages (FUB), l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa (EPSEM), i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) acorden realitzar una actuació conjunta consistent en fomentar el desenvolupament de projectes empresarials. Durant el desenvolupament del programa hi haurà sessions formatives, tutories i finalment un concurs on es premiaran els millors projectes presentats.

Tot aquest procediment, des de l'entrada de la sol·licitud, on es farà una breu descripció del projecte a desenvolupar, fins  a l'entrega de premis del concurs, engloben el projecte la Universitat Emprèn.

CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web