Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 Empreses allotjades

Empreses allotjadesGEDI Media- Carles Jódar i Nórman López  

Empresa que té per objectiu potenciar el periodisme de proximitat i la comunicació corporativa utilitzant els dispositius mòbils com a principal eina de treball: l'innovador periodisme MoJo (Mobile Journalisme). També ofereix serveis de comunicació integral, tant per a empreses, per a particulars i com a productora de programes audiovisuals. 

Telèfon: 636171020

Email: carlesjodar@gmail.com

www.gedi.org

SEGMENTTIA-Marketing i Comunicació estratègica

Marta Tiñena Bueno

Empresa dedicada a dissenyar estratègies de Màrketing i Comunicació a mida de cada client. 

Treballem per aportar solucions efectives i eficaces a les necessitats comercials i empresarials.

Planifiquem i desenvolupem plans de màrqueting estratègic i operatiu i plans de comunicació d'acord a l'estratègia empresarial i al seu públic objectiu.

Treballem amb els nostres clients com a socis estratègics, optimitzant la seva inversió i ajudant-los a crear marques i productes que construeixin i aportin valor. 

Telèfon: 652836217

Email: marta@segmenttia.com

www.segmenttia.com
CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web