Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 Línia de finançament ICF Comerç

Línia de finançament ICF Comerç


Ajuts en forma de garantia per al finançament de projectes d'autònoms, micro, petites i mitjanes empreses per afavorir, mitjançant processos d'enfortiment de projecte i creixement i de la digitalització, la millora de la competitivitat i la qualitat de les empreses catalanes i reactivar així l'economia catalana mitjançant la Línia de Finançament ICF-Comerç.

Persones o entitats beneficiàries

Treballadors autònoms, microempreses, petites o mitjanes empreses amb seu social o centre de treball a Catalunya en els àmbits del comerç, l'artesania, la moda i els serveis relacionats.

Tipologia dels projectes objecte de finançament

Projectes d'inversió: Adquisició d'un o diversos actius fixos, materials o immaterials.

Projectes de circulant: estudis de mercat, accions de promoció comercial, comunicació i assistència a fires, despeses de personal i formació per obertura de nous mercats a l'exterior o per al finançament habitual de circulant.

Característiques dels ajuts

  • Tipus d'interès: euríbor a 6 mesos, més un diferencial de fins a un màxim de 3,70 punts percentuals.
  • Import del préstec d'entre 15.000€ i 100.000€ per a autònoms i d'entre 25.000€ i 100.000€ per a microempreses i pimes.
  • Termini de venciment de les operacions serà de 5 anys, amb 1 de carència inclòs en el termini.
    Assumpció del 70% del risc per part del Departament d'Empresa i Coneixement, en el cas de morositat.

Termini

26 de setembre de 2018 o fins exhauriment del pressupost.


Més informació a 93 484 99 09.

CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web