Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 Ajuts per a joves emprenedors programa Garantia Juvenil 2019

Ajuts per a joves emprenedors programa Garantia Juvenil 2019


Convocatòria del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya per a la concessió de subvencions per afavorir l'autoocupació de joves inscrits al Programa de Garantia Juvenil per a l'any 2019.

Objecte

Afavorir l'autoocupació de joves inscrits al programa de Garantia Juvenil en situació d'“Inscrit beneficiari”, mitjançant mesures de foment del treball autònom que consisteixen en la subvenció d'un import fix de 10.000 euros per a cada jove que es doni d'alta de manera ininterrompuda al règim de la Seguretat Social dels treballadors autònoms o mutualitat del col·legi professional corresponent durant un període de 12 mesos ininterromputs per garantir uns ingressos mínims a l'autònom a l'inici de la seva activitat econòmica.

Persones beneficiàries:

Joves d'entre 16 i 29 anys inscrits al programa de Garantia Juvenil que estiguin en la condició de "inscrit beneficiari" i que es donin d'alta com a treballadors autònoms des de l'1 d'octubre de 2018 fins a la data màxima de presentació de sol·licituds de subvenció que és el 1 d'octubre de 2019.

Import màxim de la subvenció:

10.000,00 euros per a cada jove que es doni d'alta al règim de la Seguretat Social dels treballadors autònoms de manera ininterrompuda durant un període de 12 mesos.

Sol·licituds:

1.Termini de sol·licituds

Del 23 de juliol al 1 d'octubre de 2019 (ambdós inclosos). Enllaç a la sol·licitud

2. Documentació que cal adjuntar a la sol·licitud:
- Certificat acreditatiu d’inscripció al Sistema de Garantia Juvenil en situació “Inscrit beneficiari”.
- Full de domiciliació bancària diligenciat i segellat per l’entitat financera. També  l’ha de signar la persona creditora.
- En cas de professionals col·legiats, document d’alta en la mutualitat del col·legi professional i últim rebut de pagament.
- Declaració censal d’alta a l’IAE (model 036-037) o CIRCE (si vas fer l'alta al CEDEM).

3. Requeriments

Per poder presentar la sol·licitud electrònicament, cal disposar d'un certificat digital vàlid i vigent.

Més informació

Sobre la subvenció:

CEDEM

938787625

cedem@ajmanresa.cat

Per inscriure's a Garantia Juvenil:

Oficina Jove del Bages

938771360

bages@oficinajove.cat

CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web