Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 Ajudes econòmiques a empreses, autònoms i entitats que contractin persones en situació d'atur

Ajudes econòmiques a empreses, autònoms i entitats que contractin persones en situació d'atur


Línia d'ajudes econòmiques convocades per l’Ajuntament de Manresa adreçades a empreses, autònoms i entitats que contractin persones en situació d’atur.

Aquesta acció té per objectiu afavorir la inserció laboral de persones aturades, especialment aquelles en risc d’exclusió social. Les ajudes cobriran parcialment els costos laborals de contractacions, a jornada completa o jornada parcial del 50% o superior i un període mínim de 3 mesos, de persones en situació d’atur. Els beneficiaris han de tenir un centre de treball al Bages.

L’ajut és del 50% dels costos salarials de la contractació del treballador/a fins a un màxim de 6 mesos. En el cas que es contracti a una persona inclosa en el col·lectiu  de risc d’exclusió social aquest percentatge serà del 75% del costos salarials.

Els contractes podran formalitzar-se des del moment de l'adjudicació i fins el dia 1 d’octubre de 2019.

El termini de presentació de sol·licituds s’inicia el dia 21 de juny i finalitza el 15 de juliol de 2019.

La sol·licitud es pot tramitar electrònicament clicant al següent enllaç: https://www.manresa.cat/seu/menu/fitxa/901 

Les Bases específiques reguladores d’aquestes ajudes es poden consultar al següent enllaç

Aquestes ajudes compten amb el suport de la Diputació de Barcelona, a través del Programa complementari de millora de l’ocupabilitat.

  
CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web