Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 FASHION CHALLENGE DAY

FASHION CHALLENGE DAY


T’agraden els reptes?

Et consideres una persona amb idees innovadores?

Imagines treballar en el sector de la moda?

 

Si ets estudiant de darrer curs de grau i/o postgrau en disseny de moda; enginyeries tècniques del tèxtil, industrial, química, informàtica; administració d’empreses, màrqueting i comunicació o similars, i creus que pots aportar alguna cosa al món de la moda, busquem el teu talent!

 

BOBOLI, HP Inc., 080 Barcelona Fashion i MATCH MODE et presenten alguns dels reptes que està afrontant la indústria de la moda a nivell mundial, i particularment les seves organitzacions.

 

El proper 16 de novembre de 2019 de 9.00h a 15.00h es celebrarà  a LCI Barcelona (C/Balmes, 209. Barcelona) la 1a FASHION CHALLENGE DAY. Què no t’ho expliquin!! Participa,  i inscriu-te, és gratuït! https://fashionchallengeday.com/  (Web disponible a través del mòbil, o amb navegador Mozzila o Safari)

 

 

Tens l’oportunitatque et coneguin grans empreses i col·laborar amb elles, contribuir a la innovació en el sector, i aprendre aplicant una nova metodologia Desing Thinking.

 

Posa a prova la teva imaginació, lògica, intuïció, raonament i capacitat de treball en equip! La teva idea pot definir la moda del futur!

 

Si necessites més informació pots contactar amb:

 

MODACC. central@fashionchallengeday.com (tel. 938035762)

 

 

El projecte ACTE TALENT s’emmarca en el Programa d’Innovació en l’Ocupació i  promou la detecció i atracció de talent. Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals.

 

  • Horari:
    De 9.00 a 15.00
CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web