Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 Premi Iniciatives de Desenvolupament Empresarial- Fins al 31 de març de 2022

Premi Iniciatives de Desenvolupament Empresarial- Fins al 31 de març de 2022


L'Associació Gest!, amb el finançament de CaixaBank, i amb el suport del CEDEM de l’Ajuntament de Manresa, la UPC Manresa, la Fundació Universitària del Bages, convoquem el V Premi Iniciatives de Desenvolupament Empresarial.  

Si tens ja un projecte empresarial en marxa o en fase de creació i establert o en previsió d’establir-se a la comarca del Bages  pots presentar la teva candidatura fins el 31 de març de 2022 a qualsevol oficina de Caixabank de la comarca del Bages o a través de correu electrònic a 3295@caixabank.com

PREMIS:

- Projectes amb activitat iniciada:

 5.000€ a fons perdut (dotat per Fundació La Caixa) + 1.500€ en concepte de beca d’estudis de Postgrau/Màster de l’àmbit d’empresa, del Centre Internacional de Formació Continua del Campus Manresa de la UVIC-UCC (dotat per la FUB) + 1 ajut de 1500€ en concepte d’ajut al desenvolupament i prototipatge del projecte guanyador. A desenvolupar a les instal.lacions de l’EPSEM en els 6 mesos posteriors al llirament del premi. (dotat per la UPC).

- Per a projectes sense activitat iniciada:

2.000€ a fons perdut (dotat per Fundació La Caixa) + 1.500€ en concepte de beca d’estudis de Postgrau/Màster de l’àmbit d’empresa, del Centre Internacional de Formació Continua del Campus de Manresa de la UVIC-UCC (dotat per la FUB) + 1 Ajut de 1.500€ en concepte d’ajut al desenvolupament i prototipatge del projecte guanyador. A desenvolupar a les instal.lacions de la UPC Manresa en els 6 mesos posteriors al lliurament del premi(dotat per la UPC).


BENEFICIS ADDICIONALS:

Tots els projectes presentats  que obtinguin  una puntuació final mínima de 60 punts,  CAIXABANK es compromet a estudiar la possibilitat del seu finançament, amb el màxim import possible segons les necessitats manifestades en el projecte.

Per a obtenir aquest finançament, els projectes també hauran d’assolir un mínim del 50% de la puntuació màxima de cadascun dels conceptes avaluables.

Els conceptes a avaluar i la seva puntuació, es determinen més endavant.


- DOCUMENTACIÓ A APORTAR PER PART DELS PROJECTES PARTICIPANTS:

• Pla empresa/pla inversió/ necessitats de finançament
• Balanç i compte explotació real/provisional dels exercicis que es considerin  adients
• Document signat autoritzant consulta per: CIRBE/RAI/ASNEF (persona física o persona jurídica)
Document autoritzant a les entitats avaluadores a la consulta de la documentació  aportada.
• E-mail i telèfons de la persona/es titulars del projecte.
• Altra documentació que Obra Social “la Caixa”  consideri  necessària.

PRESENTACIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ: 

• Enviant un e-mail a : 3295@caixabank.com , adjuntant-hi la documentació sol·licitada.
• Personalment,  a través de qualsevol oficina de Obra Social “la Caixa”, radicada al Bages.
Trobareu tota la informació a les bases del premi.

PROJECTES SUSCEPTIBLES DE SER PRESENTATS:

Es podran  presentar tot tipus de projectes; tant de nova creació com  en funcionament.  La titularitat dels mateixos podrà ser tant de persones físiques com de qualsevol tipus de persones jurídiques.

AVALUACIÓ:

Els projectes presentats seran  avaluats per un tribunal format per les entitats participants : CAIXABANK – GEST! – CEDEM – FUB – EPSEM.

L’avaluació  es farà analitzant i puntuant els conceptes desenvolupats i consensuats per les entitats organitzadores, havent d’arribar a una puntuació mínima estipulada per a ser acreditat com a projecte finançable.

CONCEPTES A AVALUAR:

. Titularitat-antecedents: puntuació màxima: 30 punts

. Finalitat/viabilitat/credibilitat: Puntuació màxima: 30 punts

. Capacitat de generació de recursos: puntuació màxima: 40 punts

 La puntuació  final obtinguda per a cada projecte, serà la mitjana de les puntuacions presentades per a les cinc entitats avaluadores.


CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web