Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Aquest dijous Manresa celebrarà la jornada final del concurs Idees Joves XIII

Aquest dijous Manresa celebrarà la jornada final del concurs Idees Joves XIII


22/05/2017

L’acte, que començarà a les 9.30 del matí a l’Auditori de la Plana de l’Om, donarà a conèixer els finalistes i premiarà els guanyadors dels projectes realitzats que millor hagin desenvolupat un pla d’empresa i la seva viabilitat. 

 

L’Auditori de la Plana de l’Om acollirà el proper dijous 25 de maig la jornada final de la tretzena edició del concurs d’Idees Joves. Durant l’acte es donaran a conèixer els finalistes i es lliuraran els premis als millors projectes presentats per joves de Batxillerat i Cicles Formatius dels diferents centres educatius participants, amb l’objectiu de desenvolupar un pla empresarial.

 

La jornada, que començarà a les 9.30 del matí, estarà conduït pel periodista de TV3, Francesc Soria. El programa s’iniciarà amb una projecció del recull de les idees presentades que donarà pas a la benvinguda i introducció del concurs Idees Joves.

 

Posteriorment es visualitzaran vídeos fets pels alumnes i per acabar es presentaran els finalistes i es lliuraran els deu premis de l’edició d’enguany que valoren les millors idees, els millors plans de viabilitat, així com també el projecte més innovador, el més ben treballat, el més ben desenvolupat i el premi al millor projecte cooperatiu a atorgar per la Federació de Cooperatives de Treball Associat a Catalunya.

 

Foment de la cultura emprenedora

 

Idees Joves és un programa creat pel Centre de Desenvolupament Empresarial (CEDEM) de l’Ajuntament de Manresa per tal de fomentar la cultura emprenedora entre els joves estudiants i potenciar de forma activa els valors empresarials, tot eliminant la por a assumir riscos.

 

En el programa s’inclouen tallers grupals mitjançant els quals els alumnes s’apropen a la figura de l’empresari i treballen les actituds necessàries per generar idees de negoci desenvolupant  habilitats com la imaginació i la iniciativa, així com la capacitat de prendre decisions. A l’octubre es va celebrar la jornada inaugural al teatre conservatori, que va donar el tret de sortida a la tretzena edició.

 

El concurs d’Idees Joves és el punt final del programa que premia les diferents categories de la forma següent:

 

Premi millor idea empresarial 500€

Accèssit millor idea empresarial 250€

 

Categoria Batxillerat i cicles Formatius de Grau Superior:

 

Premi millor pla de viabilitat I 500€

Accèssit millor pla de viabilitat I 250€

 

Categoria cicles Formatius de Grau mig:

 

Premi millor pla de viabilitat II 500€

Accèssit millor pla de viabilitat II 250€

 

Premis especials:

 

Premi especial al projecte més innovador 150€

Premi especial al projecte més ben treballat 150€

Premi especial al projecte més ben desenvolupat 150€

Premi al millor projecte cooperatiu 150€

CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web