Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Un projecte empresarial de lloguer d'ecoallotjaments integrats guanya el guardó de la U-Emprèn

Un projecte empresarial de lloguer d'ecoallotjaments integrats guanya el guardó de la U-Emprèn


30/06/2017

El seu autor, Xavier Farré, estudiant de la FUB va rebre el premi de 1.500 euros de mans de la regidora Cristina Cruz en l’acte de presentació dels projectes finalistes i el lliurament de premis que va tenir lloc ahir a les instal·lacions de la FUB2.

 

El projecte empresarial “Glamping Salut Activa”, presentat per Xavier Farré, estudiant de la FUB, ha estat el guanyador del premi al millor pla d’empresa del Programa Universitat Emprèn. Es tracta d’un projecte basat en el lloguer d’ecoallotjaments integrats a la natura, confortables i de disseny amb activitats grupals dirigides.

 

El seu autor va recollir el guardó de mans de la regidora d’Ocupació i Emprenedoria de l’Ajuntament de Manresa, Cristina Cruz, en un acte que es va celebrar ahir a la tarda a les instal·lacions de la FUB2. El guardó està dotat amb un premi de 1.500€.

 

Seguidament, la regidora d’Ocupació i Emprenedoria va lliurar un accèssit al projecte “Veggie”, de l’alumne Andrea Menage, també estudiant de la FUB, dotat amb 750€ i que consisteix en la fabricació i venda de bosses artesanals, totalment naturals, ecològiques i personalitzades.

 

Aquests alumnes guanyadors tenen, a més, descomptes per continuar la seva formació en alguna de les tres universitats que participen en el programa Universitat Emprèn a Manresa: la Fundació Universitària del Bages (FUB), l’Escola Politècnica de Manresa (EPSEM) i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). La U-Empren està impulsada per l’Ajuntament de Manresa a través del centre de desenvolupament Empresarial (CEDEM).

 

El programa, que enguany celebra la vuitena edició, vol fomentar la cultura emprenedora i la creació d’empreses entre els joves universitaris de Manresa, per tal d’incrementar a mig i llarg termini el número d’iniciatives i de projectes empresarials promoguts per aquest col·lectiu.

 

L’obertura de l’acte d’avui ha anat a càrrec de Mònica de Llorens, delegada de la Catalunya Central de la UOC. Tot seguit, l’emprenedor Pau Yànez, fundador de l’empresa Geomotion, ha fet una xerrada sobre els valors d’emprendre.

 

La part central de la jornada ha estat la presentació davant del jurat dels projectes empresarials. En l’edició d’enguany s’han rebut cinc projectes de diferents àmbits, des de l’àmbit rural fins al món de la pastisseria, passant per la fabricació de bosses artesanes i l’alimentació ecològica i vegetariana. Tots els projectes empresarials s’han presentat a la jornada final mitjançant la via lliure (format en què els alumnes desenvolupen una idea pròpia).

CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web