Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

La Generalitat obre el termini per demanar subvencions d'ajuda a la nova implantació o millores al comerç

La Generalitat obre el termini per demanar subvencions d'ajuda a la nova implantació o millores al comerç


20/09/2017

El termini de sol·licitud finalitza el 31 de desembre. El Centre de Desenvolupament Empresarial (CEDEM) de l’Ajuntament de Manresa ofereix informació i assessorament en la seva tramitació.


 

El Centre de Desenvolupament Empresarial (CEDEM) de l’Ajuntament de Manresa informa que el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya ha publicat les subvencions al comerç 2017 en les qual s’ha previst les subvencions per a la nova implantació de comerços i millora comercial dels establiments.
 

Les empreses beneficiàries són empreses de comerç, serveis, artesania i moda i les accions subvencionables s’emmarquen en dos àmbits: La recuperació de locals buits (compra, arrendament o concessió administrativa de locals; ús d'aparadors de locals tancats, continuïtat de l'empresa comercial i l’'ampliació de la superfície de venda annexionant un nou local)  i la reforma d’establiments (la reforma de l'establiment en parades de mercats municipals .i la reforma de l'establiment de botigues a peu de carrer que tinguin una antiguitat mínima de 10 anys).

 

Requisits

 

La inversió mínima subvencionable és de 2.000€. En cas de compra, lloguer o autorització d'ús o concessió administrativa cal ser el titular del contracte corresponent i han de disposar del corresponent permís municipal. Queden excloses aquelles inversions que superin els 60.000€. Tan sols poden ser beneficiaris de reformes de l'establiment les parades de mercats municipals o les botigues a peu de carrer amb una antiguitat mínima de 10 anys.
 

La quantia de  subvenció és fins els 50% de les despeses subvencionables amb un màxim de 3.000€. Les despeses subvencionables són les despeses generades per la compra, el lloguer o els tràmits de la concessió administrativa i les despeses derivades de l'obertura de l'establiment (obres, projectes d'interiorisme, instal·lacions, mobiliari, actuacions d'embelliment d'aparadors, etc.); i les despeses derivades de les reformes a l'establiment (parada de mercat o botiga a peu de carrer amb antiguitat mínima de 10 anys).
 

Termini de sol·licitud
 

El termini de sol·licitud fins al 31 de desembre o exhauriment del pressupost.

Des del CEDEM s’ofereix assessorament en la tramitació. Per a més informació a la pàgina web: www.manresa.cat/cedem, o bé al telèfon 938 787 625 o per correu electrònic a cedem@ajmanresa.cat.

 

 

CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web