Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Es convoca la segona edició del Premi per a iniciatives de desenvolupament empresarial

Es convoca la segona edició del Premi per a iniciatives de desenvolupament empresarial


13/10/2017

El premi està impulsat per CaixaBank, Ajuntament de Manresa (CEDEM), l’Associació GEST!, FUB i EPSEM. Aquesta iniciativa té l’objectiu fomentar l’esperit emprenedor i generar nous llocs de treball. El termini de presentació de sol·licituds és el 30 de novembre de 2017.


 

Les entitats CaixaBank, Ajuntament de Manresa (CEDEM), l’Associació de Professionals Sèniors al Servei del territori (GEST!), la Fundació Universitària del Bages (FUB) i l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa (EPSEM) han signat el conveni de col·laboració per a la convocatporia de la segona edició del Premi Projectes empresarials i Foment a l’emprenedoria. L’acte de signatura va tenir lloc dimecres passat a l’Ajuntament de Manresa amb la presència de l’alcalde l’alcalde Valentí Junyent;  la regidora d’Ocupació i Emprenedoria, Cristina Cruz; i representants de les institucions que hi participen. 
 

El premi consistirà en l’entrega al projecte empresarial guanyador, la quantitat de 5.000 euros que seran aportats per l’entitat CaixaBank (Obra SocialLa Caixa). A més, tots els projectes presentats que obtinguin una puntuació final mínima de 60 punts,  Caixabank es compromet a estudiar la possibilitat del seu finançament.
 

Es podran  presentar tot tipus de projectes; tant de nova creació com en funcionament. La titularitat dels mateixos podrà ser tant de persones físiques com de qualsevol tipus de persones jurídiques.
 

El termini de presentació de sol·licituds és el 30 de novembre de 2017.
 

GEST!, CEDEM,la FUBi l’EPSEM es comprometen a assessorar i/o acompanyar els projectes que es considerin viables, per tal de fomentar l’esperit emprenedor i generar nous llocs de treball.
 

Es poden consultar les bases del PREMI a www.gestcat.cat, Per a més informació sobre també es pot contactar trucant al telèfon 93 878 76 25 o per correu electrònic a cedem@ajmanresa.cat o a la pàgina web www.manresa.cat/cedem

 

 

CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web