Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

El CEDEM inicia a partir de dilluns diverses propostes formatives online per a emprenedors i empreses

El CEDEM inicia a partir de dilluns diverses propostes formatives online per a emprenedors i empreses


30/04/2020

La programació inclou tres píndoles formatives impartides a través del canal d’Instagram del CEDEM, a càrrec de Lluís Serra, Marc Vilaplana i Jordi Rojas; i dues sessions formatives més a través de la plataforma Zoom. Totes les propostes són gratuïtes.


 

El Centre de Desenvolupament Empresarial (CEDEM) de l’Ajuntament de Manresa continua la seva activitat durant aquest etapa de confinament, i ho fa impulsant píndoles i sessions  formatives online adreçades a particulars, autònoms, emprenedors i empreses, que se celebraran durant  els propers 15 dies.

El paquet de propostes arrenca dilluns vinent, 4 de maig, amb la píndola formativa "Les 10 habilitats del professional del futur"  a  càrrec de Lluís Serra. Serà primera de les tres píndoles programades que es podran seguir a través del canal d’Instagram  @cedemmanresa.

Les segona píndola tindrà lloc el dimecres, 6 de maig, i anirà a càrrec de Marc Vilaplana, que parlarà de “Negocis locals: més enllà del Google my  business”. La tercera píndola l’impartirà Jordi Rojas el dilluns 11 i dimecres 13 de maig, amb una formació sobre “Fiscalitat bàsica per autònoms”.

Aquestes sessions s’inicien a les 11 h. La durada aproximada és de 30  minuts i, el  formador/a respondrà algunes de les preguntes que es  formulin per  escrit  mentre duri el directe.  No requereix inscripció  prèvia, tan sols fer-se seguidor/a del canal d'instagram del CEDEM i  disposar d'una tauleta, dispositiu mòbil o  ordinador i, òbviament,  connexió a internet.

Sessions formatives a través de la plataforma Zoom

A banda de les píndoles formatives, s’han programat també dues sessions formatives amb inscripció prèvia a través de la plataforma Zoom adreçades a persones emprenedores.

La primera tindrà lloc dijous, 7 de maig, i es titula “Avalua la idea empresarial i concreta els elements clau del teu negoci” (Horari d’11 h a 11.40 h).

          Més info:   https://www.manresa.cat/cedem/article/10206-7-de-maig--avalua-la-idea-empresarial-i-concreta-els-elements-clau-del-teu-negoci

          Inscripcions: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfoyteZvDFtyBQIBMifh2oxohgxomMmFYDBD8t6Ly9ChVp7dA/viewform


La segona sessió està prevista per als dies 12 i 14 de maig, una proposta formativa sobre “ Pla d'empresa en línia. El pla de màrqueting, d'operacions/producció, d'organització, l'estudi econòmic...”

Inscripcions: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfoyteZvDFtyBQIBMifh2oxohgxomMmFYDBD8t6Ly9ChVp7dA/viewform


Per a la realització d’aquestes formacions en concret, cal descarregar-se l'aplicació www.zoom.com  pel seguiment del curs. Una vegada inscrits, rebreu un correu amb les  instruccions (link d'accés a la formació i el codi ID de la reunió).

Instruccions per utilitzar zoom: https://support.zoom.us/hc/es/articles/201362193--C%C3%B3mo-me-uno-a-una-reuni%C3%B3n-


Les places en aquestes  formacions són limitades. Per participar a la formació, el CEDEM recomana que les persones interessades estiguin dins la plataforma 10 minuts abans d'iniciar la sessió.


Atès que és un curs interactiu, en fer la inscripció les persones participants accepten que es pugui veure el seu nom i cognoms, la seva imatge i veu durant la sessió online.


Totes les formacions que s’organitzen des del CEDEM són  gratuïtes
i intenten donar resposta a les necessites i inquietuds  que,  en cada moment, podeu anar tenint particulars, emprenedors i empreses. Es pot trobar tota la informació disponible, com sempre, a les nostres  xarxes socials (Twiter, Facebook i Instagram) i a la web:   https://www.manresa.cat/cedem/article/10113-pindoles-formatives-4-0-en-temps-de-covid-19


Cal recordar que a la web es pot trobar tota la informació  actualitzada, dia a dia, de les principals mesures  adreçades a  les  empreses i autònoms per fer front a l’impacte econòmic provocat pel Covid-19. EL CEDEM ha elaborat un document amb PDF resum d’aquestes mesures que es pot descarregar:

 https://www.manresa.cat/cedem/article/10098-mesures-covid-19

 

 

CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web