Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

El Cedem ofereix un cicle de conferències on-line dins la 3a edició de `Dones amb Idees´

El Cedem ofereix un cicle de conferències on-line dins la 3a edició de `Dones amb Idees´


30/06/2020

Està adreçat a dones emprenedores i empresàries i tindrà lloc del 6 al 10 de juliol. Les formacions són gratuïtes i requereixen d' Inscripció prèvia.

 

El Centre de Desenvolupament Empresarial (CEDEM) de l’Ajuntament de de Manresa organitza un cicle de conferències on-line, que tindrà lloc del 6 al 10 de juliol, en el marc de la 3a edició del programa Dones amb Idees, adreçat a dones emprenedores i empresàries.

En aquesta edició, totalment inèdita en el format, s'hi han sumat dones emprenedores de diverses disciplines i expertesa, per tal d'oferir un programa diversificat, versàtil i d'actualitat. Totes les sessions es realitzaran a les 11:00h, tindran una durada de 60 minuts i es realitzaran mitjançant la plataforma Zoom.

Programació:

  • Dilluns 6 de juliol: “Marca personal, tu ets la protagonista”, a càrrec de Consol Vilar
  • Dimarts 7 de juliol:  “Dones en positiu”, a càrrec de Raquel Aguilera
  • Dimecres 8 de juliol: “Com col·laborar amb micro, macro i mega influencers”, a càrrec Marta Albet
  • Dijous 9 de juliol: “Punts clau del networking on-line per impulsar el teu negoci”, a càrrec de Raquel Caballero
  • Divendres 10 de juliol: “10 preguntes a fer-te per innovar”, a càrrec de Mercè Gamell

Les formacions són gratuïtes i requereixen d' Inscripció prèvia. Les persones interessades a participar rebran un correu amb l'enllaç del curs i el codi ID per participar a la reunió.

Des del Cedem es recorda que des del canal de Youtube Cedem Manresa es poden trobar les estrenes de diversos vídeos de dones emprenedores del territori que expliquen en primera persona alguns aspectes de la seva aventura d'emprendre, amb entrevistes i producció dels vídeos a càrrec del periodista Carles Jódar, de Gedi Media.

 

 

 

CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web