Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

El CEDEM programa per l'octubre noves propostes formatives on-line per a emprenedors i empreses

El CEDEM programa per l'octubre noves propostes formatives on-line per a emprenedors i empreses


22/09/2020

Les formacions són gratuïtes. Les places són limitades i requereixen d'inscripció prèvia.  

 

 

El Centre de Desenvolupament Empresarial (CEDEM) de l’Ajuntament de Manresa continua aquest octubre la seva activitat i ho fa amb la programació d’una nova tanda de càpsules formatives on-line adreçades a particulars, autònoms, emprenedors i empreses.

 

La programació dels cursos on-line és la següent:

 

 

I de les sessions on-line periòdiques

 

·         Dilluns 5,12,19 i 26 d'octubre de 10:00h-12:00h: "Comença a emprendre", a càrrec d’un tècnic del CEDEM.

·         Dijous 8 i 22 d'octubre de 10:00-12:00h: "Pla d'empresa en línia",  a càrrec d’un tècnic del CEDEM.

·         Divendres 2, 16 i 30 d'octubre, 11:00h a 13:00h: "Avalua la idea empresarial i concreta els elements clau del teu negoci".a càrrec d’un tècnic del CEDEM 

 

 

Les places en aquestes formacions són limitades i requereixen d'inscripció prèvia.

La càpsula “Màrqueting, XXSS i estratègia digital per a comerços locals” té un formulari d'inscripció específic en aquest enllaç.Tota la informació de la càpsula, la rebreu en un correu a part.

 

Per a la realització de les formacions on-line amb la plataforma zoom, és molt recomanable descarregar-se, prèviament, l'aplicació www.zoom.com  pel seguiment del curs.

Una vegada inscrits, les persones interessades rebran un correu amb les  instruccions (link d'accés a la formació i el codi ID de la reunió).

Totes les formacions que s’organitzen des del CEDEM són gratuïtes i intenten donar resposta a les necessites i inquietuds d’emprenedors, empreses i autònoms.

 

 

CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web