Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Inscripcions obertes per als cursos de formació al CEDEM per aquest febrer

Inscripcions obertes per als cursos de formació al CEDEM per aquest febrer


03/02/2021

Totes les propostes són gratuïtes i estan adreçades a persones emprenedores i empreses que vulguin ampliar la seva formació. Les places en aquestes formacions són limitades i requereixen inscripció prèvia

 

El Centre de Desenvolupament Empresarial de l’Ajuntament de Manresa (CEDEM) ofereix aquest mes de febrer diversos cursos en línia gratuïts adreçats a persones emprenedores i empreses amb l’objectiu de millorar la seva formació i  ampliar els recursos per poder consolidar la seva idea de negoci o fer créixer la seva empresa.

 

Els cursos en línia previstos en línia són els següents:

 

Dimarts 16 i dijous 18 de febrer, de 9 h a 13 h (8 h)

 

Millorar la gestió per reduir despeses, a càrrec de Lourdes Pérez (Educaemotions). Un curs per aprendre a analitzar aspectes econòmics i financers essencials de l'empresa, per poder refer l'estructura de costos i aconseguir la viabilitat de l'empresa.

 

Dimecres 24 i dijous 25, de 9.30 a 11.30 h (4 h)

 

La pressió de la imatge a les xarxes socials - marca personal, a càrrec d’Esther Boniquet. Formació adreçada a la persona emprenedora, que ja està en el moment de comercialitzar-se com a Marca Personal, i dirigir-se al client ideal, per vendre on- line i practicar off-line, i implicar els seguidors amb els valors de l'empresa.

 

Les sessions en línia periòdiques del CEDEM, a càrrec d’un dels seus tècnics són les següents:   

 

Dilluns 8, 15 o dimarts 23 de febrer  de 10 a 12 h

 

"Comença a emprendre". Comença a Emprendre és la primera sessió d’acollida que es realitza setmanalment, amb una durada de dues hores, adreçada a persones emprenedores que tenen la intenció de crear un negoci. A la sessió es revisa els primers passos que s'han de tenir en compte per crear una empresa: Com analitzar la viabilitat de la idea; principals ajuts i finançament i  tràmits i formes jurídiques (autònom, societat limitada, cooperativa..).

 

Divendres 5 o 19 de febrer de 10 a 12 h

 

"Pla d'empresa en línia". El pla d'empresa és el pas previ a la posada en marxa del projecte empresarial i és imprescindible per posar per escrit tot allò que necessita un emprenedor per tenir en compte a l'hora d'iniciar la nova empresa.

 

 

Divendres 12 de febrer, de 10 a 11.30 h

 

 "Avalua la idea empresarial i concreta els elements clau del teu negoci". La persona emprenedora que ja té una idea, ha de poder avaluar si aquesta idea és una oportunitat de negoci i quina estratègia es vol seguir. La coherència del model de negoci serà clau.

 

Divendres 26 de febrer, de 10 a 11.30 h.

 

“ Finançament per a persones emprenedores”. En aquesta formació s’explicaran conceptes econòmics i financers, fent especial èmfasi en les alternatives de finançament. A més es donaran a conèixer els recursos disponibles, com buscar-los i on trobar-los.

 

 

Les places en aquestes formacions són limitades i requereixen inscripció prèvia, fes clic aquí.

 

CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web