Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

El CEDEM organitza una jornada per donar a conèixer i impulsar una xarxa local de Business Angels que tingui en compte la perspectiva de gènere

El CEDEM organitza una jornada per donar a conèixer i impulsar una xarxa local de Business Angels que tingui en compte la perspectiva de gènere


16/06/2021

Tindrà lloc el dimarts, 22 de juny, a les 13 h.  Durant la sessió es compartiran dues experiències pioneres i exitoses de projectes d’inversió en startups liderats per dones. L’acte de benvinguda anirà a càrrec de la regidora  de Feminismes i LGTBI, Ocupació, Empresa i Coneixement de l’Ajuntament de Manresa, Cristina Cruz Mas.

 

“Aprendre de Businnes Angels de dones que inverteixen en dones” és el títol de la sessió virtual que tindrà lloc el proper dimarts 22 de juny, organitzada pel Centre de Desenvolupament Empresarial de l’Ajuntament de Manresa (CEDEM), amb la col·laboració del departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

La inversió en startups - empresa de nova creació que comercialitza productes i serveis a través de l’ús intensiu dels TIC’s - és clau en el nostre territori, i l´any 2020 encara que colpejat per la pandèmia les inversions van augmentar en un 36%.  No només són les grans empreses i els fons d’inversió els que aposten per aquests tipus d’empreses, sinó que dins d’aquest ecosistema trobem grups de petits inversors/es que hi tenen un paper important.

Un aspecte a destacar és la inversió en projectes liderats per dones que, en aquests moments reben només un 2% del finançament.  

La jornada  de dimarts vinent té l’objectiu de donar suport i incentivar l’emprenedoria femenina al nostre territori i donar a conèixer dues experiències pioneres i exitoses de Business Angels de Dones: Women4Steam i WERock.

La jornada s’iniciarà amb les 13 h, amb la benvinguda a càrrec de Cristina Cruz Mas, regidora de Feminismes i LGTBI, Ocupació, Empresa i Coneixement de l’Ajuntament de Manresa. A continuació, es farà la presentació de la sessió, dels ponents i la importància dels Business Angels per a projectes liderats per dones, a càrrec d’Eva Vila; cofundadora de WeEQUAL. Seguidament es presentarà el projecte Women4Stem, a càrrec de Lorena Toda, sòcia fundadora; i de WERock a càrrec de Cris Massachs, sòcia fundadora. L’acte finalitzarà amb un torn de preguntes moderat per Eva Vila.

Per participar en la jornada cal  inscriure’s en aquest  enllaç

 

 

CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web