Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

La campanya de 'Bons Manresa' s'obre a la població de fora la ciutat

La campanya de 'Bons Manresa' s'obre a la població de fora la ciutat


18/06/2021

La iniciativa, que permet als clients obtenir un descompte directe del 20% per cada 25 euros de compra, es va engegar a principis d’aquest mes i inicialment es dirigia exclusivament a la ciutadania manresana. Ara, s’obre a la població de fora la ciutat amb l’objectiu d’incentivar la presència de clients de la comarca i d’altres indrets. Per participar-hi, cal descarregar una aplicació específica que podeu trobar en aquest enllaç.

 

La campanya de bons per obtenir descomptes al comerç i la restauració de Manresa s’obre a la població de fora la ciutat amb la voluntat de reforçar el seu paper com a capital comercial i incentivar la presència de clients de la comarca i d’altres indrets. La iniciativa es va iniciar a principis del mes de juny i permet a la ciutadania obtenir un 20% de descompte per cada compra o consumició de 25 euros en establiments de comerç no essencial, bars o restaurants a través d’una aplicació que es pot descarregar en aquest enllaç.

 

Per a poder-se beneficiar dels descomptes, els usuaris s’han de registrar prèviament i, un cop fet aquest pas, obtenen cinc bons de cinc euros que poden bescanviar mitjançant els codis QR que genera la mateixa eina. Es poden utilitzar d’un en un o bé agrupats en un màxim de cinc. L’Ajuntament aporta el finançament íntegre dels bons —que ascendeix a 200.000 euros— i estima que l’impacte econòmic que la campanya suposarà per al comerç de la ciutat serà de, com a mínim, un milió d’euros.

 

Recordem que, a banda de la campanya, l’Ajuntament també va posar en marxa el dispositiu ‘Reactiva’, un servei que ofereix assessorament gratuït especialitzat a comerços (especialment el no essencial), bars, restaurants, empreses del sector turístic i persones emprenedores afectades per la Covid-19. El programa preveu un acompanyament individualitzat per cada negoci, en el qual es farà un diagnòstic de les necessitats del projecte i es donarà suport en la cerca de finançament i en l’execució del pla. Per a participar-hi, cal posar-se en contacte amb el CEDEM a través del correu electrònic cedem@ajmanresa.cat.

 

Ambdues iniciatives forment part del Pla Local de Reconstrucció Social i Econòmica de Manresa i tenen per objectiu incentivar la demanda als establiments comercials i accelerar la reactivació econòmica del comerç i la restauració.

 

 

CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web