Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

El CEDEM ofereix nous cursos de formació per al mes de novembre

El CEDEM ofereix nous cursos de formació per al mes de novembre


26/10/2021

Totes les propostes són gratuïtes i estan adreçades a persones emprenedores i empreses que vulguin ampliar la seva formació. Algunes propostes es fan en línia i altres de forma presencial. Les places en aquestes formacions són limitades i requereixen inscripció prèvia.

 

El Centre de Desenvolupament Empresarial de l’Ajuntament de Manresa (CEDEM) ofereix durant aquest mes de novembre diversos cursos –alguns on-line i altres de forma presencial- adreçats a persones emprenedores i empreses amb l’objectiu de millorar la seva formació i ampliar els recursos per poder consolidar la seva idea de negoci o fer créixer la seva empresa.

 

Cursos programats 

 

  • Com implementar un màrqueting d’influencers- Dimecres 3, 10 i 17 de novembre de 9 a 12.30 h  (Formació on-line). En aquesta formació es tractaran diferents punts sobre com establir una campanya de màrqueting en una empresa a través de la figura de l’influencer.  • La gestió administrativa d’un celler- Dijous, 12 i 19 de novembre de 9 a 13 h (Formació presencial). Aquest curs permet conèixer de primera mà, com gestionar administrativament un celler, amb tota la seva complexitat.  • Ho estic fent bé? Els indicadors clau de gestió de la pime o autònom – Dimarts, 16 i dijous 18 de novembre de 9.30 a 13.30 h (Formació presencial). Aquesta proposta té l’objectiu d’aprendre a mesurar com va el desenvolupament d’una empresa a través d’alguns indicadors clau.


  • BIGDATA per als comercials – Dimarts, 23 i dijous, 25 de novembre de 9.30 h a 13.30 h (Formació on-line). Aquesta formació dona a conèixer com treure profit de forma senzilla de la informació que els sistemes de gestió empresarial emmagatzemen sobre els clients i els seus hàbits de consum; amb exemples contrastats i senzills de quadre de comandament que permeten gestionar  amb facilitat tota la complexitat de l'anàlisi comercial.

  • CEDEM Talent- Del 23 de novembre al 3 de desembre de 9.30 a 12.30 h (Formació i entrevistes presencials). Nova edició d’una proposta que ajuda a treballar les actituds i aptituds necessàries per ser una persona emprenedora d'èxit, ja que és tant o més important que tenir una bona idea. La formació consta de tres sessions presencials i dues entrevistes personalitzades.

Durant aquest mes també hi ha formació específica per a emprenedors, amb les següents temàtiques: Comença a emprendre, El pla d’empresa on-line, Avalua la teva idea de negoci i finançament per a persones emprenedores.

Més informació i inscripcions a: https://www.manresa.cat/cedem/menu/5365-formacio-per-a-emprenedors-i-empreses 

CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web