Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 Idees Joves X (2013-2014)

Idees Joves X (2013-2014)


En aquesta edició hi han participat 510 alumnes de nou centres educatius de Manresa: Escola Agrària, Escola d’Art, Escola Joviat, La Salle, IES Cal Gravat, IES Guillem Catà, IES Lacetània, IES Lluís de Peguera i IES Pius Font i Quer, i s’han presentat 105 projectes a concurs.

Durant el curs escolar s’han realitzat a més, 12 seminaris relacionats amb la generació d’idees i 13 tallers per treballar comportaments emprenedors.

Els projectes i els premiats
Els guanyadors de l’edició  d’enguany han estat, en la categoria de projecte més ben treballat (dotat amb 300 euros) una plataforma web d’activitats al Bages anomenada “Actibages.cat”, de Guillem Vidal i Jordi Ramírez de l’Escola Joviat. En la categoria de projecte més innovador (300 euros) el premi ha estat pel servei de lloguer de gallines “Gallines per a tothom”, de Joan Boixader de l’Escola Joviat.

En la categoria de la millor idea empresarial (dotat de 600 euros) ha guanyat un servei de cangur per a mascotes denominat “Cangurcan”, de Núria Prat de l’Escola Joviat. En aquesta mateixa categoria s’ha donat un accèssit (300 euros) a la idea presentada per Damián Vila, de l’Escola Joviat, que consisteix en un kit de tasts de vins des de casa.

El Premi Idees Joves al millor pla de viabilitat adreçat als cicles formatius de Grau Mitjà (600euros), ha estat per “Pro mods” un servei d’instal•lació, reparació i modificació d’ordinadors, de Xavier Franquesa i Edgar Mora, de l’Institut Lacetània. En la mateixa categoria s’ha lliurat un accèssit (300 euros) a la idea “M & M”, un carro elèctric d’hipermercat, de Laura Martínez de L’Institut Guillem Catà.

Quan al premi al millor pla de viabilitat però en l'àmbit de batxillerat i cicles formatius de Grau Superior (600 euros), l’ha rebut el taller de cotxes multiserveis “Autorepara’t”, d'Àlex Caballero, Pol Albuixech i Robert Costas de l’Institut Lacetània. En aquest apartat l’accèssit (300 euros) ha estat per un servei de millora de la il·luminació de les llars, de nom “Projected”

CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web