Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 3a Mostra de projectes emprenedors de l'FP a Catalunya

3a Mostra de projectes emprenedors de l'FP a Catalunya


Manresa guanya dos premis en la 3a Mostra de projectes emprenedors de l’FP a Catalunya

Un negoci de lloguer de gallines i la creació d’una pagina web especialitzada en oferir informació de les activitats que s’organitzen a la comarca del Bages promocionant especialment les accions solidàries, són els dos projectes guanyadors. Ambdós van ser presentats per alumnes de l’Escola Joviat.

Alumnes de l’Escola Joviat de Manresa s’emporten dos premis en la 3ª Mostra de projectes emprenedors de Formació Professional (FP) a Catalunya, que es va celebrar ahir al CosmoCaixa de Barcelona.


Joan Boixader Casals va guanyar en la categoria de Projecte amb millor idea amb la proposta “Gallines per tothom” que consisteix en un negoci de lloguer de gallines per posar aquest aviram a l’abast d’un públic familiar que pugui cuidar-les, recollir-ne els ous, etc.

I, els alumnes Guillem Vidal Luna i Jordi Ramírez Herraiz van obtenir el primer guardó en l’apartat de Millor projecte d’economia social i cooperativa  amb la idea de crear una pàgina web especialitzada en oferir informació de les activitats que s’organitzen a la comarca del Bages promocionant especialment les accions solidàries.

L’acte va ser presentat el dia 24 de febrer de 2015 per Melcior Arcarons, director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial que va llirar els premis justament amb la consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Sra. Irene Rigau i Oliver. Aquesta última va fer, posteriorment, el discurs de cloenda.

Enhorabona als alumnes i centres educatius guanyadors. 

L’Ajuntament de Manresa va presentar tots els projectes guanyadors del Xè Concurs d'Idees Joves que va tenir lloc l'any passat al maig. Dels 7 projectes presentats 3 d'ells van arribar com a finalistes a la Mostra.

El consistori de la capital del Bages és pioner en el foment de l’emprenedoria i la creativitat empresarial entre els estudiants. Aquest curs serà el 11è any del concurs Idees Joves, adreçat a tots els alumnes de batxillerat i cicles formatius

CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web