Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 Idees Joves VIII (2011-2012)

Idees Joves VIII (2011-2012)


En la vuitena edició del programa Idees Joves hi han participat 622 alumnes de 7 centres educatius de Manresa. A la jornada final s'han presentat 120 projectes al concurs. La participació ha estat a través de la realització de 21 seminaris de sensibilització i 24 tallers on s'ha treballat la creativitat, l'anàlisi d'idees empresarials i els comportaments i hàbits emprenedors.

El guanyador al premi més ben treballat (300 euros) ha estat pel maletí adaptable per treballar anomenat "Borinot", ideat per l'alumne Maria Sánchez de l'Escola Joviat.

El premi al projecte més innovador (dotat per 300 euros) ha estat per el producte "ALMAI 2000", un plat reutilitzable amb pel•lícules de plàstic orgànic a sobre, dissenyat per l'alumne Joan Selga de l'IES Pius Font i Quer. L'accèsit de 300 euros a la millor idea empresarial l'ha guanyat el "Personal light mousepad", una catifa pel ratolí personalitzable, creada pels alumnes Fermi Almena, Josep Maria Terme i Gerard Canudas de l'Escola Joviat El premi a la millor idea empresarial (dotat de 750€) ha estat per "Sweet Spoons", unes culleretes de galeta pel cafè, el seu autor és l'Oriol Santamaria de l'Escola Joviat.

El Premi Idees Joves al millor pla de viabilitat adreçat als cicles formatius de Grau Mitjà (dotat de 750 euros) ha estat un servei de reparació de vehicles 24 hores, anomenat "Fran & Dian Auto", els seus autors són Francesc Martienz i Mamadou Dian de l'IES Lacetània. L'accèssit de 300 euros al millor pla de viabilitat ha estat per "Bear your fashion!", una botida de roba amb disseny i taller propi, ideat per Adrià Machado de l'IES Pius Font i Quer.

El premi al millor pla de viabilitat en la categoria de Batxillerat i cicles formatius de Grau Superior (dotat de 750 euros) ha estat per a un forn de pa de compra des del cotxe, anomenat "Pan Auto", dissenyat pels alumnes Gerard Barrera, Marc Fernández i Aitor Pradas de l'IES Guillem Catà.


 
CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web