Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 Idees Joves VII (2010-2011)

Idees Joves VII (2010-2011)


En la setena edició del programa Idees Joves hi ha hagut 470 participants i a la jornada finales s'han presentat 50 projectes, els guanyadors de la d'aquesta edició  han estat els següents:

En la categoria del projecte més ben treballat ha guanyat el projecte “Twits Dance Studio” una acadèmia de ball ideada per Neus Solés i Verònica Cayuela de l’Escola Joviat. En la categoria de projecte més innovador (dotat de 300 euros), ha estat per el projecte “Water Pet”, un abeurador per a mascotes amb avisador, dissenyat per l’alumne Ariadna Picañol de l’Escola Joviat.

L’accèssit a la millor idea empresarial (dotat de 300 euros), ha estat per “Easy Found”, unes sabatilles luminescents,  ideada per Laura Rodríguez i Raquel Gómez de l’IES Guillem Catà. El premi a la millor idea empresarial (dotat de 750 euros) ha estat per “Memorytime” un avisador per prendre la medicació, dissenyat per Yennifer Rodríguez de l’Escola Joviat.

En la categoria dels cicles formatius de grau Mitjà l’accèssit al millor pla de viabilitat, ha estat pel projecte de venda i reparació de consoles Bages, ideat per Gregorio Francisco Montero de l’IES Lacetània. El premi al millor pla de viabilitat ha estat pel projecte d’instal•lacions, revisions i manteniment elèctric de telecomunicacions anomenat “A.L. Bages”, ideat per Marc Fité, Albert Sánchez i Raúl Villarreal, de l’IES Lacetània.

En la categoria de Batxillerat i cicles formatius de Grau Superior, l’accèssit al millor pla de viabilitat ha estat pel projecte “Kiwarm”, un paraigües amb una funda convertible en guant, ideat per Marta Gili de l’Escola Joviat. El premi al millor pla de viabilitat ha estat per “Sunblind”, una cortina enrotllable de protecció pels vidres del cotxe, dissenyat per Marta Rosell de l’IES Pius Font i Quer.


CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web