Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 Idees Joves VI (2009-2010)

Idees Joves VI (2009-2010)


Els guanyadors de la sisena edició del programa Idees Joves han estat els següents:

En la categoria del projecte més ben treballat ha guanyat el projecte “Easy Fire” un paquet de tabac amb llumins incorporats ideat per Eva Sivillà i Gemma Prat de l’IES Lacetània. En la categoria de projecte més innovador (dotat de 300 euros), ha estat per el projecte “Sunbind”, una cortina enrotllable de protecció pels vidres dels cotxes, dissenyat per l’alumne Marta Rosell  de l’IES Pius Font i Quer.

L’accèssit a la millor idea empresarial (dotat de 300 euros), ha estat per “Clean Glass”, un aparell per netejar copes,  ideat per Clàudia Cots  de l’Escola Joviat. El premi a la millor idea empresarial (dotat de 750 euros) ha estat per “Kitwarm” un paraigües amb una funda convertible en guant, dissenyat per Marta Gili de l’Escola Joviat.

En la categoria dels cicles formatius de grau Mitjà l’accèssit al millor pla de viabilitat, ha estat pel projecte “El bon gust”, un servei d’àpats, ideat per Merixtell Campà de l’Escola Joviat. El premi al millor pla de viabilitat ha estat per “Ecomotive”, un projecte d’instal•lacions d’aigua utilitzant energies renovables, ideat per Gerard Riera, José Maria Prieto i Àngel Forcada, de l’IES Lacetània.

En la categoria de Batxillerat i cicles formatius de Grau Superior, l’accèssit al millor pla de viabilitat ha estat pel projecte “Publitrue”, una empresa que certifica la vericitat dels anuncis, ideat per Oriol Bonals i Marina Flores de l’IES Pius Font i Quer. El premi al millor pla de viabilitat ha estat per “Hort-Escola Sant Iscle”, ideat per Cristina Mozo de l’Escola Joviat.
CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web