Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 Idees Joves III (2006-2007)

Idees Joves III (2006-2007)


En la tercera edició de programa Idees Joves hi han participat 151 alumnes de 5 centres educatius de Manresa, s'han fet 6 seminaris de sensibilització, 12 tallers grupals i s'han presentat 67 projectes a la jornada final. Els guanyadors de la tercera edició del programa Idees Joves han estat els següents:

En la categoria a la millor idea empresarial, el segon accèssit (dotat de 600 euros) l’ha guanyat el projecte “Penail”, un pinta ungles en forma de retolador, ideat per Adrià Cornet i Laura Cuesta de l’IES Lacetània. 

El primer accèssit (dotat de 600 euros) l’ha guanyat el projecte “Fast Bag”, un aparell que permet obrir i transportar les bosses del supermercat dissenyat per Gemma Protony i Cristina Cruz de l’IES Lacetània. 

El primer premi a la millor idea empresarial (dotat de 1.000 euros) ha estat per “Dent Case”, una caixa per guardar les dents de llet, ideat per Núria Anglarill de l’Escola Joviat.

En la categoria de millor pla d’empresa, el primer premi (dotat de 1.000) l’ha guanyat l’Abel González amb el projecte “Diego Lago SL” una empresa de venda de samarretes de disseny per internet.
CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web