Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 Idees Joves V (2008-2009)

Idees Joves V (2008-2009)


La cinquena edició del programa Idees Joves ha tingut més de 300 participants i 80 projectes a concurs. Els guanyadors dels premis segons la categoria han estat els següents:

En la categoria al projecte més ben treballat (dotat de 600 euros) ha estat pel projecte “Arm extender”, un bastó recollidor dissenyat per Sergi Aráez de l’Escola Joviat. A la categoria del projecte més innovador (dotat de 600 euros) ha estat per el projecte “Good Cone”, un colador-embut en un mateix estri, ideat per Carles de la Fuente de l’IES Pius Font i Quer.

El premi Idees Joves a la millor idea empresarial (dotat de 1.000 euros) ha estat per el projecte “Hands-Cleaner”, una tovalloleta humida aplicada a productes alimentaris, el seu autor és David Vallverdú de l’Escola Joviat.

En la categoria de millor pla d’empresa el premi al millor pla de viabilitat (dotat de 1.000 euros) ha estat per el projecte “Mechinside, SL”, un taller i servei mecànic, ideat per Abel González i dany Sahbi de l’Escola Joviat. I pel projecte “R’move pen corrections” un bolígraf amb corrector incorporat, dissenyat per Marina Badia de l’Escola Joviat.
CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web