Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 Idees Joves IV (2007-2008)

Idees Joves IV (2007-2008)


En la quarta edició del programa Idees Joves han participat 290 alumnes de primer de Batxillerat i cicles formatius de grau Mitjà de 8 centres educatius de Manresa, amb un total de 87 projectes presentats.

El premi al projecte més ben treballat (dotat de 600 euros) ha estat per “Earring Box”, una caixa per guardar arracades dissenyat per Francina Careta de l’Escola Joviat. El premi al projecte més innovador ha estat per “Fresh-Bin”, un cubell de la brossa que evita que les deixalles facin pudor, ideat per Elisabet Solé Montesinos de l’IES Guillem Catà.

El premi a la millor idea empresarial (dotat de 1.000 euros) ha estat per “R’move pen corrections”, un bolígraf amb corrector icorporat, dissenyat per Marina Badia de l’Escola Joviat.

En la categoria al millor pla de viabilitat (dotat de 1.000 euros) han sorgit dos guanaydors, el primer “Copyright”, un bar musical ideat per Anna Màrmol de l’IES Lacetània i “Oscavi, SLL” un servei de manteniment de infraestructures particulars, ideat per Héctor Osório, Jordi Castañeda i Facundo Ezequiel Vila de l’IES Lacetània.
CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web