Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 Idees Joves II (2005-2006)

Idees Joves II (2005-2006)


En la segona edició del programa Idees Joves han participat 165 alumnes de 5 centres educatius de Manresa, s'han fet 8 seminaris de sensibilització i 12 tallers. Els guanyadors d'aquesta edició han estat els següents:

El premi a la millor idea empresarial ha estat per el projecte “Sweet’speed”, un recipient amb roll-on per untar mermelada, xocolata desfeta, etc., ideat per Anna Sanmiquel i Adam Oliveres de l’IES Pius Font i Quer. Els accèssits en aquesta categoria han estat pel projecte “Open-easy”, un sistema per facilitar l’obertura dels caramels de pal, dissenyat per Ainhoa Roca de l’Escola Joviat i pel projecte “Ankapa Splash” una funda d’ulleres amb un spray netejador incorporat, ideat per David Anfruns, Albert Pardo i Marc Casanovas de l’IES Pius Font i Quer.

En la categoria al millor pla d’empresa ha guanyat el projecte “Ecopak+”, una bossa per transportar l’entrepà sense necessitat d’utilitzar envasos, ideat per Raquel Mora i Montserrat Selga de l’IES Lluís de Peguera.
CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web