Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 Idees Joves I (2004-2005)

Idees Joves I (2004-2005)


En la primera edició del programa Idees Joves han participat 155 alumnes de 5 centres educatius de Manresa, durant aquesta edició s'han fet 8 seminaris de sensibilització i 3 tallers grupals, els guanyadors de la primera edició han estat els següents:

El primer premi l’ha guanyat el projecte “EcoPak+”, una bossa per transportar l’entrepà sense necessitat d’utilitzar envasos, ideat per Raquel Mora i Montserrat Selga de l’IES Lluís de Peguera.

El primer accèssit ha estat per el projecte “Ergopoket”, una turmellera, en forma de tub, amb butxaca pel mòbil i pels diners, dissenyat per Meritxell Esquius, Sara Fargas i Marta Llasera de l’IES Lluís de Peguera.

El segon accèssit l’ha guanyat el projecte “Massatges OSY”, consisteix en fer massatges a domicili per aquelles persones discapacitades que no es poden desplaçar, ideat per Olga Mora, Saray Gómez i Yolanda Pons de l’IES Pius Font i Quer.

CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web