Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 XIV IDEES JOVES

XIV IDEES JOVES


El dimarts 15 de maig, el teatre El Kursaal de Manresa, ha acollit el lliurament de la XIV edició dels Premis Idees Joves en el marc de la 1a Setmana d'emprenedoria a Manresa, promoguda per l'Ajuntament de Manresa. 

Durant el certamen, que ha començat a les 12:30h, s'han lliurat els guardons de les diferents categories que consta el concurs i que s'han repartit entre alumnes de l'Escola Joviat,  l'IES Pius Font i Quer,  l'IES Guillem Catà i de l'escola Joviat,  en una edició que ha comptat amb la participació de més de 500 alumnes que han presentat 60 projectes a concurs.

L'acte ha estat dinamitzat per la periodista Eva Torrents  de Dívik i els guardons de les diferents categories els han entregat  les regidores de l'Ajuntament de Manresa,  Sra. Cristina Cruz, regidora d'ocupació i emprenedoria, la Sra. Mercè Rosich, Regidora d’ensenyament, la Sra. Anna Crespo, Regidora de joventut, Sra. Alba Rojas, Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central i la Sra. Cristina Delgado, Federació cooperatives de treball Associat de Catalunya.


Els projectes i els premiats/des:

L’Idees Joves, adreçat a joves de batxillerat i cicles formatius, va premiar «Innova Lignum», de Joan Puigdellivol i Albert Romero, de l’IES Guillem Catà (millor idea empresarial); «Dentalmobil», de Margarita Pérez, de la FUB (accèssit a millor idea empresarial); «VR Creation System», d’Abel Rosado i Núria Casas, de l’IES Pius Font i Quer (millor pla de viabilitat); «Foodfilm», de Maria Casas i Martí Roura , de l’IES Pius Font i Quer (accèssit a millor pla de viabilitat); «Run to win», d’Àlex Ollé i Ferran Rovira, de l’IES Lacetània (premi especial al projecte més innovador); «Food 35», de Paula Gutiérrez i Paula Aymerich, de l’IES Pius Font i Quer (premi especial al projecte més ben treballat); «Me’l Cuides?», de Miquel Àngel López, de la Joviat (premi especial al projecte amb més impacte positiu); i «Midas», d’Oriol Martín, Cristian Jover i Isaac Garcia, de l’IES Lacetània (premi especial al projecte més cooperatiu).

En finalitzar l'acte, es va procedir al lliurament de la 4a edició dels premis Talent + Empresa un guardó convocat  per la Cambra de Comerç, Althaia i la Generalitat.


CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web