Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 Viver Escodines Emprèn!

Viver Escodines Emprèn!


Viver d'artesania i comerç "Escodines Emprèn!"

L’Ajuntament de Manresa, a iniciativa de la regidoria del Centre Històric, ofereix a les persones emprenedores la possibilitat d'arrendar un local comercial a un preu molt assequible. Aquesta iniciativa es destina a l’emprenedoria comercial i artesanal, dins del programa ‘Centre Històric Emprèn’. Té per objectiu reactivar l’activitat econòmica a través de la reobertura de locals buits situats al barri.

Concretament, es tracta del local situat al carrer Escodines núm. 20. Té una superfície de 136  m2 i s’ofereix a un lloguer mensual de 136€ + IVA durant els primers dos anys. A partir del tercer any, el preu és de 204€ + IVA.

El local s'haurà de destinar a una activitat econòmica de caràcter cultural, artístic artesà o de comerç tradicional i de proximitat. Queden exclosos els negocis tipus bar musical. Tampoc es poden duplicar aquells tipus de negoci prèviament existents en aquest mateix carrer.

Ampliar informació

Regidoria del Centre Històric - tel. 938782300 - regidoriach@ajmanresa.cat

Centre de Desenvolupament Empresarial CEDEM - tel. 938787625 - cedem@ajmanresa.cat

CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web